Vino in echipa noastra ca Reprezentant Avon si...

ai ocazia sa te bucuri de cele mai bune cosmetice si...

economisesti peste 641 lei

in primele tale cinci campanii de la inscriere Avon!

Sigla AvonHome!  Formular de inscriere!		Tutoriale Video!		Cine suntem?		Cei mai iubiti din Romania!RSS Reprezentant AvonReprezentant Avon pe FacebookReprezentant Avon pe TweeterReprezentant Avon pe YoutubeAvon, din inima!



POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE PENTRU CLIENȚI



1. Cine este responsabil pentru prelucrarea datelor dvs. Personale:

Această Politică se aplică datelor personale ale clienților Avon transmise direct de catre dvs. sau de catre Reprezentantul dvs. Avon către Societatea Avon. Referințele cu privire la „Avon”, „noi” sau „noastre” în această politică înseamnă Avon Cosmetics (Romania)S.R.L., avand sediul social in Bucuresti, str. Dinu Vintila, nr.11, sect 2,.

În cazul în care datele dvs. personale sunt transmise societăţii Avon, este posibil ca noi să prcesam informațiile dvs. cu caracter personal. În cazul în care alegeți să cumpărați produse Avon prin intermediul unui Reprezentant Avon, datele dvs. cu caracter personal vor fi, de asemenea, prelucrate de Reprezentant, în calitate de Operator independent al datelor dvs. cu caracter personal. Reprezentanții Avon sunt independenți și nu sunt angajați ai Avon. Avon nu este responsabila pentru utilizarea informațiilor cu caracter personal de către Reprezentanți. Aceasta înseamnă că în mod independent de actiunile comerciale ale societăţii Avon, Reprezentantul vă va procesa informațiile cu caracter personal în scopurile pe care le hotărăște și în modurile pe care le hotărăște, inclusiv în scopuri proprii de marketing. În general, Reprezentanții de vânzări independenţi ai societăţii Avon vor utiliza informațiile dvs. personale într-un mod similar cu cel descris prin această politică. În cazul în care Reprezetantii utilizează datele dvs. personale într-un mod diferit, aceștia sunt obligați să vă furnizeze informații suplimentare privind masurile de protectie, pentru a-și respecta propriile obligații legale în temeiul legislației privind protecția datelor.

 

2. Date cu caracter personal pe care le colectăm despre dvs.:

Când utilizăm termenul „date cu caracter personal” în această Politică, ne referim la informațiile care vă privesc și ne permite să vă identificăm, direct sau în combinație cu alte informații pe care le putem deține. Obținem aceste informații fie direct de la dvs., fie de la rRprezentanții care ni le pot furniza.

Putem colecta următoarele date cu caracter personal despre dvs.:

- Numele și datele de contact (nume, prenume, orice alt nume, adresa poștală, adresa de e-mail, numerele de telefon);

- Data dvs. de naştere;

- Informații privind achizițiile dvs. de la Avon și informații despre preferințele dvs. pentru anumite tipuri de produse;

- Detalii card de plată;

- Conversaţiile pe care le aveţi cu noi (de exemplu, e-mail, scrisori, apeluri sau mesaje și mesajele de pe reţelele sociale);

- Informații despre modul în care utilizați site-ul nostru web sau aplicațiile noastră mobile;

- Informații despre modul în care utilizați site-ul nostru web folosind cookie-uri sau identificatori similari. Fișierele cookie sunt mici fragmente de informații stocate de browserul dvs. pe hard disk-ul calculatorului. Acestea vă permit să navigați pe site-ul nostru și să ne permiteți să furnizăm funcții, cum ar fi opţiunea de a rămâne conectat pe la site-ul nostru. Pentru mai multe informații despre modul în care folosim modulele cookie și cum le puteți elimina, citiți Politica privind cookie.

 

3. Cum și de ce folosim datele cu caracter personal pe care le colectăm:

Folosim datele dvs. personale în următoarele scopuri:

- Pentru vă onora comanda: Când plasați comanda dvs. la Avon, folosim datele dvs. personale pentru a livra această comandă. Vă putem contacta prin e-mail și/sau prin SMS pentru a vă trimite confirmarea comenzii, a plății și a stării comenzii dvs. Aceasta comunicare este pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale față de dvs.

- Pentru a vă informa despre produsele și ofertele despre care aţi putea fi interesat: Dacă v-ați înscris la Avon Newsletter sau ați cumpărat de la noi anterior, vă putem trimite informații prin e-mail despre produsele și ofertele noastre. Putem folosi informațiile pe care le avem despre dvs. (inclusiv istoricul achizițiilor) pentru a vă crea un profil despre preferințele dvs. și pentru a vă trimite produse și oferte adaptate pentru dvs. De asemenea, veţi putea vedea reclame referitoare la produsele Avon pe web, pe baza informațiilor pe care le deținem despre dvs. Acest lucru pentru a satisface interesele noastre in vederea comercializarii produselor Avon în mod eficient. Dacă nu doriți să primiți comunicări de marketing (de exemplu, e-mailuri) de la noi, vă rugăm să ne contactați. În cazul în care interacționați cu Avon prin postarea sau trimiterea de mesaje prin intermediul rețelelor de socializare, este posibil să folosim informațiile personale incluse în posturile de pe platformele de socializare în acest scop.

- Pentru a ne îmbunătăți serviciile, pentru a ne îndeplini scopurile administrative și pentru a ne proteja interesele de afaceri: Scopurile comerciale pentru care vom folosi informațiile cu caracter personal includ contabilitate, facturare, securitate și scopuri legale, analize statistice și de marketing, testarea sistemelor, întreținere și dezvoltare. Aceasta va include utilizarea informațiilor dvs. personale pentru a ne conforma obligațiilor legale, de exemplu, obligația noastră de a păstra înregistrări în scopuri fiscale și de audit. În cazul în care nu există o obligație juridică specifică pe care suntem obligați să o îndeplinim, procesăm aceste informații personale pentru a ne satisface interesele legitime în gestionarea afacerii noastre și în păstrarea documentelor corecte și actualizate.

Dacă nu sunteti de acord cu utilizarea informațiilor dvs. cu caracter personal pentru a îndeplini oricare dintre scopurile stabilite mai sus, vă rugăm să ne contactați. Deși decizia dvs. de a furniza societăţii Avon date personale este, în general, voluntară, dacă nu furnizați anumite informații, este posibil ca Avon să nu poată îndeplini unele dintre scopurile prezentate în aceasta Politica. De exemplu, nu vom putea să vă trimitem produse dacă nu cunoaștem adresa dvs. Poștală.


4. Cum distribuim sau transferăm datele colectate:

Putem transfera informațiile dvs. personale catre:

- Reprezentanți Avon, Lideri de Vânzări Avon și Managerii Locali Avon;

- alte societăţi din grupul Avon (pentru o listă completă a acestor societăţi, consultați http://www.avoncompany.com/world/index.html);

- furnizorii care ne oferă servicii pentru a ne ajuta să ne desfăşurăm afacerea și să ne îmbunătățim serviciile și experiența dvs. în calitate de client; și

- autorităţi guvernamentale.

Transferul va fi numai în scopurile menționate mai sus sau va respecta obligațiile legale specifice la care suntem supuși.


Avon utilizează măsurile de protecție adecvate pentru protejarea infor datelor cu caracter personal transferate în țări din afara Spațiului Economic European care, se consideră că oferă un nivel mai scăzut de protecție a informațiilor cu caracter personal. Clauzele contractuale standard aprobate de Comisia Europeană sunt în vigoare în ceea ce priveşte furnizorul nostru de sistem email şi furnizorii de asistență IT și de întreținere IT. Contactați-ne utilizând detaliile prezentate mai jos pentru a vedea o copie a garanțiilor relevante.


5. Cât timp păstrăm informațiile dvs. cu caracter personal:

Informațiile despre scopurile de procesare avor fi păstrate de Avon timp de 10 ani sau până la închiderea auditului fiscal, oricare dintre acestea va fi ultimul. Avon vă poate folosi informațiile cu caracter personal pe durata în care aveţi o relaţie activă cu Avon. Pentru a decide cât timp vom păstra informațiile cu caracter personal după încetaţi relaţiile active cu Avon, luăm în considerare eventualele obligații pe care le avem (de exemplu, pentru a stoca informațiile în scopuri contabile) sau durata de timp necesară pentru a demara sau a apăra orice revendicări legale. Dacă doriţi termene mai exacte, vă rugăm să ne contactați. Vom opri procesarea datelor dvs. pentru marketing direct, inclusiv activitățile de profil, dacă vă opuneți unei astfel de procesări a datelor dvs. sau dacă vă retrageți consimțământul dvs. cu privire la procesare, în cazul în care v-aţi dat consimţământul anterior.


6. Drepturile dvs.:

Aveți dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. și de a corecta orice date personale inexacte pe care le deținem. De asemenea, aveți dreptul să restricționați procesarea informațiilor dvs. personale, să transferați datele dvs. personale unui alt controlor sau să ștergeți datele dvs. personale. Dacă aveți o problemă sau vreti sa transmiteti o sesizare cu privire la modul în care procesam datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați. În cazul în care nu putem rezolva problema, contactați Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal .


7. Cum să ne contactați: Dacă aveți întrebări, comentarii sau solicitări referitoare la această politică de confidențialitate, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa dataprivacy.romania@avon.com sau să scrieți la adresa Str. Industriilor, nr.13bis, Chiajna, jud. Ilfov.


8. Modificări ale acestei politici de confidențialitate:

Periodic, putem aduce modificări acestei politici de confidenţialitate. Vom publica orice nouă versiune a acestei politici pe site-ul nostru.